JUHLI PAJALLA!

Vuokraa Paja

Kokoonnu ja juhli kulttuurin keskellä!
www.krapihovi.com/krapinpaja/
Krapin Pajan voit vuokrata kokous-, tai juhlakäyttöön. Käytössäsi on Pajan ohjelmapalvelujen ja Krapin loistavien ravintolapalveluiden lisäksi kaikki mahdollinen tapahtumasi suunnittelusta toteutukseen. Paja valmistui helmikuussa 2017 ja siellä on erinomainen ääni-, ja valotekniikka tapahtumien ja klubien järjestämiseen.
Paja palvelee enimmillään 250 asiakasta ravintolamuodossa.
Lisätietoja Pajasta ja sen vuokraamisesta
myynti(at)krapi.fi. Puh:09274841

NÄLKÄ? EI HÄTÄÄ!

Pajan Palat sopivat rentoon klubi-iltaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa klubien herkut ennakkoon tästä:
Kaikilla klubeilla Pajan baarista tarjoillaan myös juomien lisäksi  pieniä herkkuja ilman ennakkovarausta. Jos haluat syödä juhlavammin- varaa pöytäsi ravintola Krapihovista. Pöytävarauksen pääset tekemään tästä
Pajan ruokamaailma uusittiin syyskuussa. Kaikki tähän mennessä myydyt  Street food-ateriat toteutetaan tilauksien mukaan. Jos Sinulla on  kysymyksiä tai erikoisruokavalio, olethan yhteydessä myyntipalveluumme
myynti(at)krapi.fi. Puh:09274841

Musiikkia juhliin tai tapahtumiin

Pienet tai suuret juhlat? Autamme mielellämme!
Pajasta voit tilata musiikkia juhliin ja tapahtumiin, Pajaan tai sen ulkopuolelle.
Pajan muusikot Altti Uhlenius ja Mikko Sirén löytävät juuri sopivan kokoonpanon tilaisuuteesi. Mitkään kekkerit eivät ole Pajalle liian pienet tai suuret. Pajan pojat ovat esiintyneet takapihoilla ja olohuoneissa, klubeilla ja tanssilavoilla, stadioneilla ja festareilla.
Juhlat ovat parhaimmillaan silloin kuin asiat sujuvat mutkattomasti, fiilis on katossa ja on pakko laulaa mukana. Siihen me pyrimme!
Laita viestiä tai soita ja kerro mitä tarvitset! alttiuhlenius(at)gmail.com
puh:+358451211037