Trähus Karnevalen – Puutalokarnevaali

Trähus Karnevalen – Puutalokarnevaali
Jaa tai seuraa!

Su 19.8. klo 11-19.00
Trähus Karnevalen eli Puutalokarnevaali on kaikille puurakentamisesta, kunnostamisesta ja terveellisestä asumisesta kiinnostuneille suunnattu kesäinen tapahtuma Krapihovin pihapiirissä ja Krapin Pajalla Tuusulassa.

Karnevaali tuo yhteen entisöintialan mestareita, luovia suunnittelijoita, käsityöläisiä ja pientalojen asukkaita. Kestävästä ja terveellisesta rakentamisen uusista tuulista käydään keskusteluja ja alueelle sijoittuvat työpajat, työnäytökset ja neuvontapisteet toimivat non-stop periaatteella läpi päivän. Lapsiperheille järjestettävät perinneleikit ja kilpailut viihdyttävät myös perheen pienimpiä.

Paikalla olevilta asiantuntijoilta voit kysyä neuvoja. Mukana neuvomassa ja auttamassa ovat muun muassa Saaren hirsitalot, porvoolainen maalitehdas Kymin Palokärki, perinne-rautakaupat ja varaosapankit Domus Classica Erottaja ja Roseborg Oy, louhinta- ja kiviliike Sterkman, Speedheaterin maahantuoja Plektra Trading Oy AbUula Color Oy, sekä parketteihin ja puulattiohin erikoistunut Parkettiliike Witick Ky. Voit tutustua myös aitoihin, puisiin Trä-keittiöihin ja konsultoida Trähus Ab mestaria Leif Slottea, joka neuvoo kestäviä rakennustapoja yli 50 vuoden kokemuksella. Hortonomit Eija Keski-Korpela ja Hannu Roos ovat paikalla ja vastaavat mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin pihasuunnittelusta, puutarhan hoidosta ja viljelystä.

Lisäksi päivän aikana tarjolla lukuisia työnäytöksiä – luvassa mm. tervanpolttoa, hirrenveistoa, yrttimaan rakentamista, ikkunan kunnostusta ja sabloonamaalausta.

Krapin Pajalla voi mm. nauttia yllätysesiintyjien musiikista, kuunnella asiantuntijoita ja osallistua keskustelutilaisuuksiin.

Ohjelma Krapin Pajalla:

11:30 Pekka Saatsi / Saatsi Arkkitehdit Oy & Thomas Noreila / Trähus Ab: Restauroinnin suunnittelu ja toteutus

12:30 Sisustusarkkitehti Hanni Koroma: Kestävää sisustamista

13:30 Musiikkia: Steve Lee & Son

14:00 Musiikkia: Yllätysesiintyjä

15:30 Mathias Nyström / Trä Kronor: Miten toteutat painovoimaisen ilmanvaihdon

16:30 Pekka Saatsi / Saatsi Arkkitehdit Oy & Thomas Noreila / Trähus Ab: Restauroinnin suunnittelu ja toteutus

Ruoka- ja juomatarjoilusta vastaa Krapin ravintola Mankeli, jonka terassi, keittiö ja sali ovat avoinna koko päivän lounaasta iltapalaan.

Kivenheiton päässä on myös Halosenniemi, Lotta Svärdin museo, Erkkola ja Aleksis Kiven kuolinmökki.

Parkkipaikat Krapin alueella.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Skills

Posted on

30/07/2018

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *