Tuula Amberla trio

Tuula Amberla trio
Jaa tai seuraa!

Kesäklubi – Pe 8.6. klo 21.30 (ovet 20.30)
Lulu -hitillään koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien niin sooloartistina kuin Liikkuvat Lapset-yhtyeen riveissä. Tuulan ikimuistettavat tulkinnat kappaleissa KorppiAuto sammui maantien laitaanPienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukka luotaavat inhimillistä elämää ajattomasti. Tuula tunnetaan myös vahvoista roolisuorituksistaan elokuvissa Kill City (1986), Requiem(1991) sekä Vares – Uhkapelimerkki (2012).
Tuula Amberla piti välillä taukoa esiintymisestä, mutta tänä päivänä valovoimainen tulkitsija esiintyy jälleen. Tuula esittää keikoillaan pääosin omaa soolotuotantoaan säestäjänään Limonadi Elohopea -yhtyeestä ja omasta tuotannostaan tuttu Tero-Petri Suovanen.
Tuula Amberla on  julkaissut maaliskuussa 2018 pitkästä aikaa uutta musiikkia. Anna äiti puhaltaa on Tero-Petri Suovasen sävellys ja sanoitus. Kappaleen maailmassa liikutaan Tuulalle tunnusomaisesti kiinnostavan ja koskettavan teeman parissa.  Musiikillisesti kappale on tanssittava ja svengaava.

Liput 22,00 €

ostalippu

 

Ovet klubille avataan klo 20.30. Soitto alkaa klo 21.30 Krapin kesäteatteriesityksen jälkeen.
Kesäteatterissa nähdään klo 19.00 Keski-Uudenmaan Teatterin Pokka pitää esitys, http://www.kut.fi/kesateatteri/

 

 

Skills

Posted on

20/03/2018

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *