Miniklubi Tuusulan Taiteiden Yössä 12.8. tarjosi meille loistavan tilaisuuden kertoa, että tuohon pellolle se Paja tulee. Moni klubivieraamme tietysti kysyi, milloin se Paja aukeaa? Kun kerroin että helmikuun lopussa, niin monen jatkokysymys oli – niin pian?! Miten te meinaatte tässä aikataulussa sen saada pystyyn? Kun en rakennushommista mitään ymmärrä, paras vastaus oli: No Pekka on luvannut että silloin se on valmis. Eipä se muuta vastausta tarvinnut- sillä sehän on sitten selvä että helmikuun lopussa se aukeaa. Talonpojan sanaan voi aina luottaa.

Oli hieno filis, kun klubi oli täynnä. No eihän sinne mahtunut kuin ehkä 25 ihmistä, ja siitä pitää vielä vähentää anoppi, appiukko, äiti ja paras ystävä, mutta kyllä oli sellaisiakin joita en ollut aikaisemmin tuntenut. Tai niinkuin Altti sanoi, joiden henkilötunnusta emme tienneet.

miniklubi
Saimme illan aikana klubikävijöiltä loistavia ideoita ja palautetta. Lämmin kiitos niistä! Tässä on kuvakin toiveista. Moni toivoi Pajalle miniklubilla esiintyneitä Jania ja Lucaa. Eikä ihme. Luca Cannavo oli jälleen kerran veret seisauttava.

toivetaulu

Klubikävijöistä söpöin oli Bruno. Hänestä piti tietenkin ottaa kuva. Bruno haisteli klubitunnelmaa tottunein elkein.

brunoTuuT // Anu