Kun olen kertonut kiinnostuneille Krapista ja pajasta, melkein ensimmäinen kysymys on ollut innostuneiden huudahdusten jälkeen: Mutta miten sinne pääsee? Se on mietittänyt myös minua. Minullahan ei ole ajokorttia ja niinpä äitini, mieheni ja ystäväni ovat kuskanneet minua kiltisti Järvenpään ja Krapin väliä. On myös kertoja kun kuskaamiseen on osallistunut myös Krapin väki (kiitos Anne ja Pekka <3) Olen tutustunut myös alueen hurmaaviin taksikuskeihin, joiden kanssa voi myös rupatella päivän polttavista kysymyksistä. Olen myös kerran kävellyt Keravan asemalta, kun ketutti (kestää noin 45 minuuttia).

Muutama viikko sitten mieheni esitti minulle kysymyksen- mikset mene bussilla?
Syntyi syvä hiljaisuus. Bussilla?! No milloin ne muka menevät ja mistä?
Tää bussihomma vaati muhittelua. Muutaman päivän sisäisen keskustelun jälkeen löysin aikataulut ja toden totta!!!! Krapin edessähän on pysäkki, ja Krapille pääsee Järvenpäästä bussilla.
Kyyti maksaa 3,60 €.
Matkustin bussilla. Katselin maisemia. Hymyilytti. Jipii, pääsen Krapille myös bussilla!

-Anu

(Katso täältä esimerkkejä linja-auto aikatauluista Krapille)