Pajan eka klubi oli puoli vuotta sitten, 4.3.2017. Aikamoista! Tuntuu, että Paja olisi ollut elämässäni olemassa jo kauan. Mutta toisaalta taas, joka viikko kuulemme vierailtamme, että olemme täällä tänään ensimmäistä kertaa. Ihanaa! Kiitos, että meillä on riittänyt joka klubilla eka kertalaisia, toka kertalaisia ja jo Pajan kantiksia. Meillä on ollut klubeja, esityksiä ja tapahtumia puolen vuoden aikana- kaikkiaan 45!! Jos haluat kurkata mitä kaikkea- menneet klubit ja tapahtumat löytyvät linkin takaa, tästä. https://krapinpaja.fi/ohjelmisto/menneet/

Yleisötapahtumien päälle olemme saaneet järjestää vielä lukuisia kokouksia, juhlia ja virkistyspäiviä- ei ihme etten ole ehtinyt pesemään edes Altin kalsareita! Suurkiitos muuten Salme L. ja ystävät kun toitte Altille yhdelle klubille puhtaita varakalsareita! <3

juhannusblogi

Pajassa on nyt puoli vuotta nautittu kulttuurista, elämästä ja herkuista. Juhannuksena Pajassa tanssittiin Hanna Pakarisen ja Paja Bandin tahdissa.

 

Prima Vista esittää Jesus Christ Superstaria.

Prima Vista esitti Jesus Christ Superstar konsertin Pajassa pääsiäisenä.

Välillä klubeilla on ollut väljää, välillä täyttä ja välillä todella täyttä. Kiitos, että olette tulleet ja nauttineet kanssamme niistä upeista hetkistä, joita eri alojen taiteilijat ja virtuoosit ovat meille tuottaneet.

Yksi Pajan toiminnan kulmakivistä on, että valtakunnallisten huippunimien rinnalla nähdään paikallisia taiteilijoita, teoksia, esityksiä ja keikkoja.  Ensimmäisellä Tuusulanjärviklubilla maaliskuussa esiintyi upea järvenpääläinen sopraano Silja Aalto, jonka ura on lähtenyt huimaan kansainväliseen nousukiitoon. Muita Tuusulanjärviklubin esiintyjiä ovat olleet Valma & Varsinaiset, dokumenttielokuva Jälkeläiset ja laulaja Luca Cannavo. Pajassa on vieraillut myös Vatsan kautta kabaret, jossa nähtiin järvenpääläisiä nuoria teatterintekijöitä, Keski-Uudenmaan teatterin Viiru ja Pesonen, Pajan vappu, lauluyhtye SoliCin äitienpäiväkonsertti, Kellokosken soittokunnan kevätkonsertti , Keski-Uudenmaan musiikkiopiston jazz-pop-lauluopiskelijoiden konsertti ja Tuusulanjärvi Big Bandin Tuusula Brass. Ja pääsiäisenä Prima Vista kuoro solisteineen täräytti Pajan katon ilmaan Jesus Christ Superstar konsertilla. Huh!
Tämä kertoo sen minkä olemme jo kauan tienneet- Tuusulanjärven alueella on tänäkin päivänä vahva, elävä kulttuurielämä. Upeita tekijöitä ja taiteilijoita!

siljaaalto


Ekalla Tuusulanjärvi klubilla esiintyivät järvenpääläinen sopraano Silja Aalto ja pianisti Minttu Siitonen.

Tällä hetkellä Pajaa harjoitustilana käyttävät Keski-Uudenmaan tanssiopiston Sirkus Ora, Tuusulanjärvi Big Band ja Keski-Uudenmaan teatteri. Unelmamme on, että parin vuoden sisällä Pajan lämmössä tekijät yli kuntarajojen luovat uudenlaisia esityksiä, teoksia ja klubeja.

Kaisa_kangas1_IMG_3057k-510x347

Sirkus Kia Oran Kaisa temppuilee Pajan katossa.

Ja kaiken tämän toiminnan kehyksinä ovat olleet alueen taitelijoiden teokset; kuukauden taiteilijoina Pajassa ovat tähän mennessä olleet Jari Järnström, Roy Aurinko, Sarleena Kinanen, Hanne Lindström ja Luca Cannavo. Ensi viikolla Pajassa on esillä jälleen uusi kuukauden taiteilija. Ja klubeilla ilahduttavat pöytämme, jotka ovat alueen taitelijoiden teoksia. Niistä keskustellaan joka klubilla, osalle on muodostunut omat suosikkinsa, osa haluaa vaihtaa pöytää fiiliksen mukaan. Kiitos vielä kaikille pöytien tekijöille- Te olette kanssamme jokaisella klubilla!
21389236_1313655665429759_1757397845_o

Pajan upeat pöydät ovat yli kahdenkymmenen alueen taiteilijan työtä.

Tänä aamuna oli pakko pysähtyä hetkeksi ja miettiä puolta vuotta taaksepäin. Olen todella kiitollinen, että Paja elää. Odotan innolla mitä kaikkea seuraava puoli vuotta tuo tullessaan.

Iloisiin näkemisiin!

// Anu, Pajan emäntä

anublogi

Tervetuloa kanssamme Krapin Pajaan Tuusulaan nauttimaan kulttuurista, elämästä ja herkuista! Syksyn ohjelmiston näet tästä.