Krapin pajan ovet avattiin ti 28.2. 2017. Päätimme Pekan kanssa jo noin vuosi sitten, että suomalaisen kulttuurin päivänä rysähtää. Haluamme rakentaa uudenlaisen kulttuuritalon ja avata sen nimenomaa Kalevalan päivänä, Suomen 100. vuoden kunniaksi.

Minulta moni kysyi avajaispäivänä, että jännittääkö? Vastasinkin monille että ei, tunnen puhdasta pelkoa. Tässä alla olevassa kuvassa tunne tiivstyy. Ensimmäiset asiakkaat tulivat sisälle noin klo 15.50. Tukka ja huulipuna laittamatta ja näyttää siltä kuin huutaisin apua. Ehkä huusikin.

_11Q9023

Anu huutaa, tai sitten ei…

Vaikka ympärilläni on ollut mitä parhaimmat ja huikeimmat yhteistyökumppanit ja ystävät, en ole missään projektissani aiemmin tuntenut tällaista pelkoa. Pelkoa siitä että kukaan ei tule, tai että homma ei toimi tai että näen väärin. Moni esitys ja projekti piirtyy minulle ensin kuvana. Niin tämäkin, olen nähnyt tilan jo kauan. Viimeisinä päivinä ennen avausta kuva ei ollut enää niin kirkas, ehkä pelko sumensi sitä. Mutta kirkkaus palasi, kun asiakkaat tulivat. Kiitos kaikille huikeasta illasta, palautteesta ja tsemppauksesta. Tästä se alkaa. Nyt on talo, jonka voimme täyttää taiteella, kulttuurilla, elämyksillä, unelmilla ja tunteilla. Toivottavasti teemme sen yhdessä.

Sydämellisesti tervetuloa Krapin pajalle!

_11Q0318

Tältä se sitten näytti kun oli tupa täynnä innokkaita Pajan ystäviä!

Kuvat: Kapina Productions