Kesäkuussa Pajassa on klubien lisäksi luvassa muutakin hauskaa! Lauantaina 10.6. Lentävä Lapanen järjestää Pajassa kässätapahtuman, joka soveltuu kaikille- enemmän ja vähemmän kädentaitoja harrastaneille.  Ohjelmassa on erilaisia ihania työpajoja ja lavalla tarinoi laulava värjäri Ilona “Ilu” Korhonen ja Luovasta arjesta luennoi Anu Pensola. Ja kun Krapilla ollaan – pajojen lomassa tietysti herkutellaan Mankelin lounaalla.
Sain jo kurssia varten vähän tukiopetusta Lentävässä Lapasessa, kuten kuvasta näkyy.
20170509_112121

Kummasti jostain selkärangasta pukkasi heti käsihiki. Niinkuin ala-asteella kun yritin nyhrätä villasukkaa kasaan. Olen aina ollut toivoton kaikissa käsitöissä, sain teknisen työn pannunalusesta arvosanaksi tyydyttävä miinus. Äitini on säilyttänyt kiltisti alustaa kaikki nämä vuodet. Joskus kotona käydessäni kaivan teoksen esiin ja ihailen opettajan tekstiä pannunalusen alapuolella johon on kirjoitettu opettajan kauniilla käsialalla tyydyttävä – . Jos mahdollista, niin olin vielä huonompi “rättikässässä”. Villasukastani tuli jonkunlainen säilytyspussukka, niin iso ja epämääräisen muotoinen se oli.
Jostain syystä olen aina kuitenkin yrittänyt tehdä jotain käsilläni. Teatterilla lavastus- tai puvustustalkoissa, olen ollut enemmän tiellä kuin hyödyksi. Eräs lavastaja totesikin minulle kerran, että mitäs Anu jos sä kertoisit meille mukavia juttuja ja me muut tehtäisiin tämä homma loppuun. Kerran päätin askarrella maitotölkkien lehmistä joulukortit. Leikkasin lehmät tölkeistä irti ja tein niille tonttuhatut. Olin valtavan ylpeä itsestäni.  Se on ehkä askartelu-urani huippuhetki. Voi olla että uusi tähtihetkeni koittaa kesäkuussa Lankapajassa. Haluan ainakin kokeilla vastan virkkausta, kontaktivärjäystä ja tehdä miniryijyn! Vaviskaa ystäväni- tiedän mitä saatte joululahjaksi!

Lankapajan jälkeisellä viikolla Pajassa on luontokuvauskurssi. Mainion yhteistyökumppanimme Kapina Productionsin Sami Lamberg vetää kurssin 13.-15.6.

Luvassa on retkiä luontoon ja luentoja Pajassa.
Nähdään Pajassa ja nautitaan kesästä ja kursseista! <3

Lentävän Lapasen Lankapaja la 10.6. klo 11 alkaen.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset; http://lentavalapanen.fi/uutiset
Luontokuvauskurssi 13.-15.6. lisätietoa ja ilmoittaumiset
https://krapinpaja.fi/project/luontokuvauskurssi/

luontokuva