stam1nan_pojat_poseeraa

Taikuuden ja komiikan ilta

To 3.11. klo 20.00

PAJAN KLUBI – LIPUT 24,50€ (OVET 18.30)

Taikuuden ja komiikan ilta – Kahden taikurin yhteisesitys, joka loksauttaa skeptisimmänkin katsojan leuat hämmästyksestä ja kutkuttaa nauruhermoja taikuuden ja komiikan yhdistelmällä. Risto Leppänen ja Toni Hellström ovat esiintyneet yhdessä ja erikseen ympäri maailmaa. Tähän esitykseen he ovat keränneet taikuutta, johon inspiraatio on syntynyt näiltä tapahtumarikkailta matkoilta.

Esiintyjät:
Magikoomikko Risto Leppänen
Risto Leppänen yhdistää Suomen mestaruuksilla palkitun taikuuden, ajatusten lukemisen ja komiikan nopeatempoiseksi viihteen ilotulitukseksi. Taikuus on vienyt Riston esiintymään kaikille mantereille ja viime vuonna hän nousi otsikoihin sekä Brasiliassa että Suomessa kadottamalla hetkeksi Rio De Janeiron Sokeritoppavuoren. Ole varovainen, sillä tämä mies saattaa viedä kellosi, lompakkosi ja järkesi.

Taikuri Toni Hellström
Toni Hellström tunnetaan omaperäisestä visuaalisesta taikuudestaan, jossa jopa painovoima kumoutuu ja yleisö lumoutuu.
Hän on esittänyt kehittämiään kielimuurin ylittäviä ihmeitä menestyksellä mm. ympäri Aasiaa ja Keski-Eurooppaa. Tässä showssa Hellström tuo myös normaalisti ravintolapöydissä nähtävän lähitaikuuden koko salin hämmästeltäväksi videoscreenin välityksellä.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia  väliaikoineen