Tipe Johnssonin luotsaama led zeppelin cover orkesteri esiintyy Krapin Pajalla syksyllä 2023

Aged and Confused plays Led Zeppelin

La 21.10. klo 20.00

LIPUT 25,50 € (OVET 18.30)

Led Zeppelin ei esittelyjä kaipaa. Tuo yksi hard rockin historian suurimmista ikoneista jätti jälkeensä mittavan määrän ajattomia klassikoita, jotka kulkevat kestosuosikkeina sukupolvesta toiseen.

Tätä perintöä vaalii Aged and Confused. Tribuutti on kunnianosoitus Led Zeppelinin musiikilliselle perinnölle ja tarjoaa kattavan läpileikkauksen sen uran tunnetuimpien järkäleiden valikomasta.

Aged and Confused sai alkunsa muutama vuosi sitten. Havaittiin, ettei Led Zeppeliniä juurikaan kuule livenä, joten porukka päätti tarttua härkää sarvista. Monille Led Zeppelin on musiikkinsa lisäksi ryhmä omaleimaisia virtuooseja ja esikuvia. Aged and Confusedissa mikrofonia piteleekin itseoikeutetusti Tipe Johnson, jonka suuri yleisö tuntee mm. Megasnaken, Gringos Locosin, Apocalyptican ja Leningrad Cowboysin solistina. Tipen taustalla tanakan soiton takaa remmi pitkän linjan muusikoita, jotka pyrkivät tuomaan yleisölle elettäväksi juuri sen maiseman ja ne nyanssit, jotka Led Zeppelin on kullekin henkilökohtaisella tasolla mieleen kaivertanut.

Aged and Confused on ainutlaatuinen tribuutti, joka esiintyy melko harvakseltaan. Tätä keikkaa ei kannata jättää kokematta, mikäli esikuvansa ja innoittajansa seuraavaksi paras vaihtoehto kelpaa. Aged and Confused tarjoaa lähes kahden tunnin setin hard rockin monumentaalisimpia klassikoita ja mahdollisuuden nauttia tämä nostalgiamatka livenä.