Bess_esiintyy_krapin_pajan_puistokonsertissa_kesällä_2023

bess

ke 12.7. klo 19.00

PUISTOKONSERTTI – LIPUT 32,00€ (PORTIT 17.30)

”Universal Musicille levyttävä BESS nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi alkuvuodesta 2022, jolloin hän teki UMK-historiaa biisillään Ram pam pam. Kyseessä on nimittäin kaikkien aikojen ensimmäinen Uuden Musiikin Kilpailun kappale, joka on puhkaissut kultarajan ja keikkunut listakärkenä jo ennen UMK-finaalia!

Ram pam pam ei ollut mikään ohimenevä tähdenlento, vaan kuukausia hitti- ja radiosoittolistoja hallinnut anthem, joka suomenkielisyydestään huolimatta löysi uusia kuuntelijoita puolelleen myös maamme rajojen ulkopuolelta. Träkki on striimannut tähän mennessä nelinkertaista platinaa ja tehnyt radiosoittohistoriaa pysymällä Suomen radiokanavien soitetuimpana biisinä yhtäjaksoisesti 19 viikkoa putkeen! Ei olekaan ihme, että kappaleesta julkaistiin kysynnän vuoksi myös englanninkielinen versio.

BESS:n läpimurto pop-kentälle tapahtui jo vuonna 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Tempo sekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesää, Sammumaton, Aja, Rakastan en rakasta sekä Melodia. Tyylikkään tekijän keikoilla bileet ei todellakaan lopu kesken.

Vuoden 2022 aikana BESS on tehnyt uransa toistaiseksi pisimmän kiertueen ympäri Suomen klubeja ja kesän isoimpia festivaaleja. Antti Tuiskun Olympiastadionin keikoillakin esiintynyt artisti palkittiin syksyllä Vuoden läpimurto -tunnustuksella (Suomen Musiikkikustantajat ry), minkä lisäksi Teoston kotimaista musiikinkuuntelua käsittelevän tutkimuksen mukaan BESS on ylivoimaisesti tunnetuin sekä pidetyin uusi artisti maassamme.”

Kaikukorttiliput Krapin Pajan puistokonsertteihin voi varata ennakkoon Krapin Pajalta, paja@krapinpaja.fi

Vahvistamme varauksen sähköpostiisi.
Mikä on kaikukortti? Lue täältä.