peer_gunt

gimme abba!

Pe 26.1. klo 20.00

 PAJAN KLUBI – LIPUT 29,50 € (OVET 18.30)

GIMME ABBA! -bileshow tarjoilee unohtumattoman illan Abban parhaiden hittien parissa. Solisteina ovat Annica Milán ja Valtteri Lehtinen – tätä et halua missata!

GIMME ABBA! esittää uudella twistillä parhaat Abba-hitit tuoden kaikkien rakastaman yhtyeen glamourin tähän päivään. Kahden solistin säihkyvä kokoonpano kimaltaa näyttävissä glitter-asuissaan. Mehevän disco- ja big band -tunnelman takaavat yhtyettä varten räätälöidyt laadukkaat taustanauhat. Upeita sovituksia kuunnellessa nautit ja hämmästyt, joko tanssien tai drinkkiäsi imeskellen. Show’ssa on mukana kappaleita myös Abban uudelta Voyage-albumilta!

Annica Milán on laulaja, jota on oman musiikkinsa sekä musiikkiteatterilavojen lisäksi kuultu muun muassa tv-ohjelmissa The Voice Of Finland sekä UMK. Glitteriä ja rock’n rollia huokuvan Annican vahva laulu tuo show’hun dramatiikkaa. Valtteri Lehtinen on näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan suosituissa draamasarjoissa Syke sekä Uusi  Päivä. Valtterin päihittämätön karisma ja sädehtivä energia saavat yleisön villiintymään.