Krapin Paja in the mood
Steven 'n' Seagulls poseeraa
mount_mary orkesteri poseeraa

krapin paja in the mood

la  31.7. klo 17.00 

PAJAN PUISTOKONSERTTI – LIPUT 38,00 € (portit auki klo 16.00)

Puistoblues ja Krapin Paja järjestävät yhteistyössä bluesin janoiselle kansalle Krapin Paja In The Mood -puistokonsertin lauantaina 31.7. Luvassa täyslaidallinen bluesia kesän rennoimmasta meiningistä nautiskellen Krapin idyllisessä pihassa.

klo 17.15 Micke & Lefty feat. CHEF
Micke Björklöf ja Lefty Leppänen muodostavat Chef Kivimäen kanssa yhden Euroopan kiinnostavimmista tämän päivän blues- ja juurimusiikkiyhtyeistä.

Bändin ehdottomia tavaramerkkejä ovat vahva lauluosaaminen ja stemmalaulaminen, jossa kaikki kolme laulavat sekä yhdessä että erikseen. Yhtyettä on tituleerattu Suomen viihdyttävimmäksi blues&roots bändiksi jossa yhdistyy korkea musiikillinen ammattitaito sekä viihdyttäjän rooli. Kokoonpano on julkaissut kolme täyspitkää albumi.  Joista viimeisin 2020 julkaistu ”Let The Fire Lead” oli kansainvälinen arvostelumenestys. 

20-vuotista toimintaansa juhlistava trio on vuosien saatossa esiintynyt lähes kaikilla alan festivaaleilla Suomessa sekä lukuisilla myös ulkomailla.  Trio on edustanut Suomea maailman suurimmassa bluestapahtumassa International Blues ChallengessaYhdysvaltain Memphisissä sekä European Blues Challenge tapahtumassa, Berliinissä.

Micke Björklöf: laulu, perkussiot, kitara, huuliharppu
Lefty Leppänen: laulu, slide- ja akustinen kitara, huuliharppu
Chef: basso, laulu

klo 18.45 Mount Mary
Vuonna 2019 perustettu kotimainen hard/classic rock -yhtye Mount Mary jytää ja jyrisee!
”Solisti kuin vuori, bändi kuin peruskallio – Maria Hännisen Mount Mary on upeasti hioutunut timantti. ” Soundin levyarvio 3/2021
Kokoonpano: Maria Hänninen, Jukka Jylli, Petri Majuri ja Otto Haapanen

klo 20.30 Steve n’ Seagulls
Bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko huipentaa In The Mood -illan. Tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.

Lippuja myydään kahteen eri sisääntuloaikaan;
klo 16.00-16.45
klo 16.45-17.45

Jokaiselle konserttivieraalle on oma istumapaikka ja alueella vieraita palvelee Krapin ravintolapalvelut. Huomioithan, että voit tilata virvokkeita ja tarjoiluita ennakkoon jo lipunoston yhteydessä. Ennakkoon tilatut virvokkeet odottavat valmiina paikalla saapuessanne konserttiin.

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Haluamme taata vieraillemme, konsertin esiintyjille ja henkilökunnallemme onnistuneen ja turvallisen konserttielämyksen. Noudatamme konsertissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä.
Välttääksesi turhia jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. 
Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.

Tutustu Krapin Pajan tarkempaan turvallisuusohjeeseen.