kerran-minulla-oli-sisar

Kerran minulla oli sisar

ke 16.6. klo 19.00 

impivaaran piha – LIPUT 25,00 € (alue aukeaa klo 18.00)

”Sisareni, minun sisareni, minne ne veivät sinut? Mitä hekuman unia sinä uneksit väsymyksen vuoteilla?”
Keski-Uudenmaan Teatteri tuottaa kesällä 2021 uutta musiikkiteatteria esityksellään Kerran minulla oli sisar. Esitys on kertoo sodan vaikutuksesta arkiseen elämään naisten silmien kautta. Kokonaisuus valottaa musiikin välityksellä, kuinka sotakokemukset ovat muovanneet naiseutta ja rakkautta, sisaruutta ja veljeyttä. 
Sota on läsnä jossain koko ajan, vaikka se ei meille näyttäydy. Se tapahtuu toisella puolen maapalloa, tai kulkee kolmanteen polveen muistoina tai kipupisteinä. Näistä hetkistä on löydettävissä surun lisäksi myös lohtua ja huolenpitoa. Musiikin myötä esitys tarjoaa voimaannuttavan kokemuksen vastoinkäymisten kohtaamiseen.
Kesto noin 50 minuuttia
Työryhmä: Taru Still, Elina Varjomäki ja Jussi Hongisto

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Haluamme taata vieraillemme, esiintyjille ja henkilökunnallemme onnistuneen ja turvallisen tapahtuma- ja ravintolaelämyksen. Noudatamme tapahtumissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä.
Välttääksesi turhia jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Jokaiselle vieraalle on oma nimetty istumapaikka. Alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.
Huom! Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.