erja lyytinen

loppuunvarattu! saatavilla vielä illallislippuja ja lippu&majoituspaketteja

Erja lyytinen

pe 16.7. klo 19.00 

PAJAN PUISTOKONSERTTI – LIPUT 28,50 € (portit auki klo 17.15)

Erja Lyytinen yhdistää soitossaan bluesia, rockia, jazzia ja progressiivisia sävyjä ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan kotimaassaan sekä ulkomailla. 
Vuonna 2017 Lyytinen äänestettiin ensimmäisenä suomalaisena vuoden parhaaksi blues-kitaristiksi European Blues Awards -äänestyksessä. Lyytinen myös esiintyi televisiossa MTV3:n Tähdet, Tähdet-ohjelmassa. Huhtikuussa 2019 ilmestyi albumi Another World, jolla yhdistyy vaikutteita niin bluesista, rockista, popista, funkista kuin progressiivisesta rockistakin. Erja Lyytisen omaelämäkerta Blueskuningatar ilmestyi syksyllä 2019. 

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Haluamme taata vieraillemme, konsertin esiintyjille ja henkilökunnallemme onnistuneen ja turvallisen konserttielämyksen. Noudatamme konsertissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä.
Välttääksesi turhia jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. 
Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.

Tutustu Krapin Pajan tarkempaan turvallisuusohjeeseen.