Mira-sipilä-pinja-hahtola-Marika-Sampio-utriainen

nukkekaappi

to 12.8. klo 19.00 

impivaaran piha – LIPUT 22,00 € (alue aukeaa klo 18.00)

Saimi Järnefelt täyttää pyöreitä vuosia, mutta miksi ihmeessä juhlat järjestetään Johanna-Sofian emännöimässä Onnelassa? Koko Tuusulanjärven taiteilijayhteisö on kutsuttu näihin juhliin, joissa kakku on kostutettu talon pirtulla, syntymäpäiväkukkakranssit kirvoittavat kiivaan väittelyn siitä kenen puutarhassa kasvaa rehevimmät ruusut ja rumempi sukupuoli pasteeraa ilkimulki Sarvikalliolla laulamassa serenadia ja esittämässä ruononlausuntaa päivänsankarille. 
Saimin syntymäpäivät kääntävät häränpyllyä perinteisesti niin seesteisen Rantatien elämän. 
Rooleissa: Pinja Hahtola, Mira Kivilä ja Marika Sampio-Utriainen.

Esityksen kesto 1 h, ei väliaikaa

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Haluamme taata vieraillemme, esiintyjille ja henkilökunnallemme onnistuneen ja turvallisen tapahtuma- ja ravintolaelämyksen. Noudatamme tapahtumissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä.
Välttääksesi turhia jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Jokaiselle vieraalle on oma nimetty istumapaikka. Alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.
Huom! Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.