heikki-lund-kitaran-kanssa

rantatien runoruhtinas

pe 13.8. klo 19.30 

impivaaran piha – LIPUT 15,00 €

katso koko krapin ohjelma tuusulan taiteiden yönä täältä

Miten Rantatien taiteilijayhteisö muodostui? Runoruhtinas kertoo heräävän kansakunnan tähdistä , Kämpin kabineteista ja Tuusulan Rantatieltä tarinoita, joita et ole ennen tiennyt”.1900-luvun alun värikkäät taiteilijapersoonat loivat uutta ja valmistivat maaperää Suomen itsenäistymiselle. Toisaalta monet heistä herättivät pahennusta elämäntavoillaan, eikä aivan syyttä. Eino Leino kertoo säkenöivään tapaansa sadan vuoden takaisista symposioveljistä ja -sisarista Tuusulan Rantatiellä ja Helsingin taiteilijaravintoloissa. Esitys sisältää lauluja Eino Leinon ja Aleksis Kiven runoihin. Esityksiä on ollut satoja Suomessa ja ulkomailla. Tyyli on hauska ja hulvaton mutta faktat pitävät.

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Haluamme taata vieraillemme, esiintyjille ja henkilökunnallemme onnistuneen ja turvallisen tapahtuma- ja ravintolaelämyksen. Noudatamme tapahtumissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä.
Välttääksesi turhia jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Jokaiselle vieraalle on oma nimetty istumapaikka. Alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.
Huom! Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.