anssi-kela-tulee-krapin-pajalle-keväällä-2023

sami yaffa band

pe 14.4. klo 20.00

PAJAN KLUBI – LIPUT 29,50€ (OVET 18.30)

Sami Yaffa on tehnyt ainutlaatuisen uran muusikkona. Hän soitti jo 16-vuotiaana Pelle Miljoona Oy:n legendaarisella albumilla ”Moottoritie on kuuma”. Pelle Miljoona Oy oli tuolloin Suomen ykkösbändi, mutta Yaffan ja kumppanien tähtäin oli maailmalla: Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäisjäsenenä hän eli 1980-luvun alkupuoliskon kansainvälisen rockmuusikon uraa kaikilla mausteilla. 

Hanoi Rocksin hajoamisen jälkeenkin Yaffalle on riittänyt soittajapestejä rockhistorian merkittävien bändien riveissä: ”I Love Rock`n`Roll” -hitistä muistettava Joan Jett and The Blackhearts ja Hanoi Rocksin esikuva, glam rockin kantabändeihin kuuluva New York Dolls olivat vuosien ajan Yaffan yhtyeitä ennen kuin tämä 2009 liittyi vanhan Hanoi Rocks -kumppaninsa Michael Monroen bändiin.

Sami Yaffan pitkän uran ensimmäinen sooloalbumi The Innermost Journey To Your Outermost Mind julkaistiin 2021. Sami Yaffan bändissä soittaa tuttuja muusikoita suomalaisyhtyeistä. Kitarassa on Himistä tuttu Linde, samoin kosketinsoittaja Burton on tuttu Him -yhtyeestä. Rumpali Janne Haavisto muistetaan monesta yhteydestä, esimerkiksi J.Karjalaisen bändeistä ja Laika & the Cosmonautsista.