Tommi-ja-Mikko-Impivaaran-maisemissa

Petteri sariola

PE 30.7. klo 19.00 

impivaaran piha – LIPUT 25,00 € (alue aukeaa klo 18.00)

Petteri Sariola on omaleimainen ilmiö, joka on tunnettu perkussiivisesta lähestymisestään akustisen kitaran käsittelyssä. Sariola on julkaissut neljä sooloalbumia: “Silence!”, “Phases”,  “Through The Eyes Of Others” ja viimeisimpänä vuonna 2017 ”Resolution” (viisi tähteä Helsingin Sanomilta). Hän työstää parhaillaan uutta pitkäsoittoa. Lukuisten tunnustusten ja palkintojen siivittämä artisti tekee aktiivista yhteistyötä arvostetuimpien fingerstyle-kitaristien kanssa Suomessa ja ulkomailla. Oman soolouransa ohella Sariola on vaikuttanut yhtyeissä kuten Dead Sirius 3000, Don Johnson Big Band, The Northern Governors sekä Elastisen kiertuekokoonpano. 

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Haluamme taata vieraillemme, esiintyjille ja henkilökunnallemme onnistuneen ja turvallisen tapahtuma- ja ravintolaelämyksen. Noudatamme tapahtumissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä.
Välttääksesi turhia jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Jokaiselle vieraalle on oma nimetty istumapaikka. Alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.
Huom! Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.