Timo Kotipelto esiintyy Krapin Pajassa syksyllä 2023

Timo Kotipelto & Robustik

pe 22.9. klo 20.00

LIPUT 28,50 € (OVET 18.30)

Kotimaisesta power metal -jättiläisestä Stratovariuksesta tunnettu laulaja Timo Kotipelto on viime vuosina tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja, aina kun on pääbändinsä kiireiltä ehtinyt.

Nyt Kotipelto halusi kuitenkin duokeikkojen sijaan tehdä jotain muuta. ”Olen tehnyt vuosien saatossa erilaisilla kokoonpanoilla lukuisia erilaisia duokeikkoja mutta kaipasin siihen hieman uutta twistiä. Mietin, että yksi mahdollisuus tehdä keikkoja nyt syksyllä olisi coverbändin muodossa mutta päädyin mielummin ottamaan tuohon akustiseen konseptiin uuden tulokulman ja suunnittelemaan Robustik-kiertueen sen ympärille. Ajatus tästä syntyi hänen vierailtuaan bluegrass-yhtye Steve’n’Seagullsin luotsaamassa Seagulls’ Nestissä vuonna 2021. ”Kävin Seagulls’ nestissä vieraana vuoden 2021 huhtikuussa ja kokemus oli positiivinen, kun käytössä oli erilaisia instrumentteja kuin yleensä ja sovitukset kappaleista olivat hyvin tehtyjä.”

Kun tarjoutui mahdollisuus yhdistää voimansa Steve ’n’ Seagullsin entisen basistin Leevi Pukin sekä entisen rumpalin Simo Heikkisen kanssa, olikin paketti yht’äkkiä valmis.. Kotipelto kertoo ajatuksistaan kiertueesta sekä sen konseptista seuraavaa:

Settilista tulee sisältämään Stratovariuksen suurimpia hittejä kuten ”Hunting High And Low”, ”Black Diamond” sekä ”Unbreakable” mutta myös tunnettuja rock- sekä heviklassikoita uudelleen sovitettuna.”