Vuokko Hovatta kolmisin

Pajan klubi – La 2.2. klo 20.00 (ovet 18.30)
Laulaja Vuokko Hovatan, alttoviulisti Atte Kilpeläisen ja vibrafonisti Panu Savolaisen muodostaman yhtyeen ohjelmisto koostuu kirjailija-runoilija Riina Katajavuoren runoista, joita ovat säveltäneet Panu Savolainen ja Atte Kilpeläinen.
Akustisen ja omaleimaisen soundin omaava Vuokko Hovatta Kolmisin yhdistää mielenkiintoisella tavalla kolme erilaisista taustoista tulevaa muusikkoa sekä Riina Katajavuoren värikkäät, vivahteikkaat ja paikoin humoristisetkin tekstit. ”Kuulin Aten ja Panun duoa Lavaklubilla Panun isännöimällä Panurama-klubilla keväällä 2016 ja olin myyty kaksikon soundista”, Hovatta kertoo yhtyeen synnystä. ”Samaisessa paikassa, Kansallisteatterin Lavaklubilla, olin myös joitain vuosia aiemmin tavannut Riinan ja ehdottanut hänelle yhteistyötä. Nyt olemme tässä.”
Vuokko Hovatta on näyttelijä-laulaja, joka työskentelee Helsingin Kaupunginteatterissa. Hän on julkaissut kolme soololevyä ja on yksi Kerkko Koskinen Kollektiivin solisteista. Tunnetuksi hän tuli Ultra Bra -yhtyeen solistina.

Liput 24,50€

ostalippu

 

 

 

Taidot

Lähetetty

22/11/2018