KRAPIN PUUTARHAJUHLAT – MAKEA FESTIVAALI

PE 19.8.-LA 20.8. 2022 

Krapin Pajan, Krapin ja Warner Music Liven järjestämistä Puutarhajuhlista päästään nauttimaan perjantaina 19. ja lauantaina 20. elokuuta 2022. 

Krapin alueen idyllinen pihapiiri on kuin tehty elokuista puutarhajuhlaa varten. Kahden päivän aikana luvassa on monenlaisia kulttuuri- ja ruokaelämyksiä sekä pihalla että Krapin Pajassa, Mankelissa ja Krapihovissa. Juhlaillat huipentuvat maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvien J. Karjalaisen ja Kaija Koon konsertteihin. 

Puutarhajuhlista ja Krapin vieraanvaraisuudesta voi nauttia joko yhtenä iltana tai koko juhlien ajan. Vierailuun voi halutessaan yhdistää myös ruokailu- ja majoituspaketteja tai vain nauttia hyvistä juomista ja mainiosta musiikista loistavassa seurassa. 

Pe 19.8.
Päälavan ohjelma
KAIJA KOO
REINO NORDIN
TBA (ilmoitetaan myöhemmin)

Juhla-alue aukeaa klo 16.00

La 20.8.
Päälavan ohjelma
J. KARJALAINEN
ERIN
TBA (ilmoitetaan myöhemmin)

Juhla-alue aukeaa klo 16.00

Pe 19.8.
Päälavan ohjelma
KAIJA KOO
REINO NORDIN
TBA (ilmoitetaan myöhemmin)
Juhla-alue aukeaa klo 17.00

La 20.8.
Päälavan ohjelma
J. KARJALAINEN
ERIN
TBA (ilmoitetaan myöhemmin)
Juhla-alue aukeaa klo 16.00

KAIJA KOO

REINO
NORDIN

J.KARJALAINEN

ERIN

Juhlailtojen ohjelma päälavalla ja muilla pihan estradeilla täydentyy alkutalven aikana.

LIPPUKATEGORIAT
Peruslippu (1 päivä) 49,00 €
Peruslippu (2 päivää) 95,00 €
Illallislippu Mankeli (1 päivä) 84,00 €
Illallislippu Krapihovi (1 päivä) 95,00 €
Illallislippu 2 päivää (Mankeli & Krapihovi) 176,00 €

Tutustu myös festivaalin majoituspaketteihin! Yhdistä juhlaan yöpyminen hotelli Krapissa
Lue lisää

Krapin Paja / Warner Music Live on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ohjeistusta Koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai aiemmin sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Lippuja myydään myös hotelli Krapin vastaanotossa. Hotellin vastaanotto on avoinna ma 20.12.-ke 22.12. klo 10-18.00. Suljettu 23.12.2021-8.1.2022. Ma 10.1.2022 alkaen hotellin vastaanotto palvelee ma-la klo 10-18.

Huom! Perusliput eivät ole istumapaikkalippuja, alueella on erilaisia paikkoja jossa voi istuskella, oleilla ja nauttia illan ohjelmasta. Myös oman viltin / retkijakkaran tuominen alueelle on sallittua. Illallislippuihin kuuluu myös oma nimetty istumapaikka juhla-alueelta.

Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live.
Ryhmämyynti, tiedustelut ja kysymykset tapahtumat(at)krapi.fi