Keväässä mun mielestä yksi parhaita juttuja on se, että kesä on edessä kaikkine ihanine juttuineen ja suunnitelmineen. Näen itseni lekottelemassa Mankelin terassilla, välillä kesämekossa Pajan edessä ohjaamassa kesäteatterivieraita, klubilla koivujen keskellä tanssimassa ja yöuinnilla Krapin rivieralla.  Ja tietysti ajan joka päivä Krapille pyörällä helmat heiluen. Hauskin juttu näissä näyissä on se, että kaikissa paistaa aurinko, on lämmintä eikä oo hyttysiä. Siitä pidetään kiinni!

Krapilla on upea historia Juhannusjuhlien osalta. Ja tänä vuonna Pajakin pääsee osaksi tätä historiaa. Päätimme järjestää Juhannuksena vanhan ajan tanssit. Altti sanoi, että siellä sitten soitetaan kuningaskobra niinkuin se menee. Semmosta tyylikästä vanhan liiton meininkiä.

Mun moneen juhannukseen on kuulunut lavatanssit. Yksi romanttisimpia juhannusmuistoja on tanssit Kangasniemellä, jossa esiintyi Agents. Oli ukonilma ja meni sähköt. Ilma oli raskas ja semmonen violetti ja Agents soitti akustisesti. Tanssin jonkun tuntemattoman, ihanan miehen kanssa joka tuoksui hyvältä. Oi joi! Agents olisi muuten aika kiva juttu jollakin klubilla Pajassakin.

Jorma

Anun Juhannusmuistojen kärkeen kiilaa Kääriäinen