Eilen nautittiin viimeisestä tämän kesän puistokonsertista Elastisen kanssa. Silkkaa iloa, riemua ja aurinkoa! Puistokonserttikesämme ei olisi voinut päättyä paremmin. Tänä kesänä olen pystynyt nauttimaan upeista konserteista, tunnelmasta ja kohtaamisista ilman pelkoa. Kaksi edellistä kesää mittailtiin turvavälejä ja takaraivossa jyskytti kuitenkin ajatus, että onkohan kaikki huomioitu- toivottavasti kaikki menee hyvin. Tänä kesänä tunnelma on ollut vapautunut, kupliva ja iloinen.

Olemme saaneet erityisen koskettavia palautteita vierailtamme- haluan jakaa yhden niistä joka tiukan työviikon jälkeen sai tunteet pintaan. ”Krapin Paja on aikuisen ykköskonserttipaikka. Eilen olimme nauttimassa Happoradiosta. Soundit kohdallaan. Konserttialue on esteettisesti viritetty huippuiskuun. Asiakaspalvelusta annan kympin. Jokainen konserttivieras viedään paikalleen pinkkisen pölkyn äärelle. Koko palvelupolku käydään oppaan toimesta läpi. Juomaa ja ruokaa on helppo käydä ostamassa. Kesä helli. Happoradio oli iskussa. Krapin Paja – musiikin ystävän maanpäällinen paratiisi.” Luin tämän ääneen henkilökunnan palaverissamme ja arvaatte varmaan- aloin itkeä. On hienoa, että ihmiset jaksavat kirjoittaa palautetta, se antaa lisää motivaatiota ja tsemppiä jatkaa eteenpäin. Tulee olo, että tekee merkityksellistä työtä. Ja kiitollisuus.

paja_ja_kuusi

Minulle elokuu on aina ollut vahvasti kesäkuukausi, paras kesäkuukausi. Pimenevät ja tunnelmalliset illat ja jihuu ei hyttysiä!!! Tänä vuonna elokuuhun lisähohdon tuo uusi tapahtumamme Krapin puutarhajuhlat, joita olemme jo vuoden valmistelleet yhdessä yhteistyökumppaniemme Krapin ja Warner Music Liven kanssa. Luvassa on juhla, jossa yhdistyy moni minulle rakas asia- musiikki, paikallisuus, ruoka, kukat ja pimenevä elokuun ilta.

Kiitos vieraat tästä kesästä- tervetuloa juhlimaan kanssamme kesää vielä ensi viikonloppuna 19.8-20.8. Krapin puutarhajuhlille. Sitten nähdään Pajan syleilyssä taas syksyllä.

Anu

Krapin Puutarhajuhlat pe 19.8.-la 20.8.  (pe 19.8. lippuja saatavilla, la 20.8. loppuunmyyty)
www.puutarhajuhlat.fi
https://verkkokauppa.krapi.fi/puutarhajuhlat.html

Krapin syksyn 2022 ohjelmistoa on jo julkaistu!
https://verkkokauppa.krapi.fi/pajaliput.html

Sami-hurmerinta-krapin-pajan ensimmäisellä-klubilla