USEIN KYSYTTYÄ


Tilaisuus on peruttu ja minulla on lippu-kuinka toimin?

Lähetämme aina henkilökohtaisen tiedotteen sähköpostitse muutoksista jokaiselle lipunostaneelle. Jos et ole jostakin syystä saanut meiltä tiedotetta, laita meille sähköpostia paja(at)krapinpaja.fi, niin laitamme lippujen palautus- ja vaihto-ohjeet.

Minulla on vuoden 2021 lahjakortti, enkä ole päässyt käyttämään sitä.
Olemme jatkaneet kaikkien Krapin Pajan lahjakorttien voimassaoloaikaa vuoden 2022 loppuun saakka poikkeusajan vuoksi. Huomioithan, että pidennetty voimassaoloaiaka koskee vain lahjakortteja, jotka on kohdennettu Krapin Pajan tilaisuuksiin. (Ei koske Krapin avoimia lahjakortteja)

Miten voi käyttää lahjakorttini?Lahjakorttipaikat voi varata sähköpostitse paja(at)krapinpaja.fi. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa, liput varataan aina sähköpostitse. Varaamme aina pienen kiintiön konserteista myös lahjakorttivieraille, mutta varaus kannattaa tehdä ajoissa, osa konserteista ja esityksistä myydään ennakkoon loppuun.

Käykö teille maksuvälineenä kulttuuri- ja virikesetelit?
Kyllä käyvät, mutta liput täytyy käydä lunastamassa hotelli Krapin vastaanotosta. Tarkista vastaanoton aukiolo soittamalla Krapin vaihteeseen p. 09-274841.
Vastaanotossa käy maksuvälineenä E-passi (mobiili), Edenredin mobiilimaksu ja kortti, Smartum kulttuurisetelit, Smartum liikunta-kulttuuriyhdistelmäseteli ja Smartum maksukortti.

Mikä on Krapin Paja?
Krapin Paja on yksityinen kulttuuritalo, jossa järjestetään läpi vuoden erilaisia esityksiä, klubeja ja tapahtumia. Paja toimii läpi vuoden palvellen myös juhla- ja kokousvieraita. Krapin Paja on yhteistyön tulos, jonka toiminnasta vastaavat yhdessä Krapihovi Oy ja Tuusulanjärven tapahtumat Oy.

Onko Pajassa anniskelua?
Kyllä, koko Paja on anniskelualuetta. Klubi-iltoina vieraita palvelee kaksi baaria. Alakerrassa pieni viini- ja olutbaari ja yläkerrassa pääbaarimme.

Voiko alaikäinen tulla kuuntelemaan konsertteja?
Kyllä voi, huoltajan kanssa. Alaikäisen on poistuttava konsertin tai esityksen jälkeen.

Onko Paja esteetön ja tarvitseeko avustajani lippua klubille?
Pajan sali on esteetön ja Pajalla on inva-wc. Parvelle ei pyörätuolilla kuitenkaan ikävä kyllä pääse. Avustaja pääsee veloituksetta sisään avustettavan seurassa. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua, avustettavan lippu riittää. Toivomme kuitenkin ilmoitusta avustajalipusta ennen konserttia tai tapahtumaa osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi, jotta osaamme varata myös avustajalle paikan.

Pääsenkö istumaan kaverin kanssa samaan pöytään?
Kyllä! Pajassa on pöytiinohjaus, joten järjestämme seurueelle vierekkäiset paikat. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput yhdellä kertaa helpottamaan pöytäjärjestelyjä. Myös parven paikat on nimetty. Mahodollisen paikkatoiveen voi laittaa meille sähköpostitse osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi

Miten pääsen Pajalle?
Hyvin =)Julkisilla pääset paikalle näin!
Taksimatka Järvenpäästä Krapille maksaaa noin 25 euroa ja Keravalta noin 18 euroa.

Onko Pajassa tarjolla ruokaa?
Iltaklubien yhteydessä on myynnissä Krapin liekkileipiä. Liekkileivän voi halutessaan tilata myös ennakkoon verkkokaupastamme. Lisäksi myynnissä on aina pientä suolaista ja makeaa, esimerkiksi tapaksia ja piirakoita. Tutustu myös Krapihovin illallispöydän tapahtumaetuihin.

Voinko vuokrata Pajan yksityistilaisuuteeni?
Kyllä voit! Ota yhteyttä rohkeasti Krapin myyntipalveluun myynti(at)krapi.fi
Pajan kautta onnistuu myös kaikki ohjelmapalvelut.

Moneltako ovet avataan ja monelta Paja menee kiinni?
Ovet avataan 1,5 tuntia ennen klubin tai tapahtuman alkua. Ovien aukeamisaika ilmoitetaan aina tapahtuman yhteydessä. Suljemme iltaklubien jälkeen yleensä klo 24.00

Voinko varata liput etukäteen?
Lippuja voi ostaa ennakkoon Krapin verkkokaupasta, hotelli Krapin vastaanotosta tai Pajasta ennen tapahtuman alkua. Yli 10 hengen ryhmille voi tehdä ennakkovarauksen Krapin myyntipalvelun kautta, myynti(at)krapi.fi / 09 274841. Yksittäisiä lippuja ei voi varata ennakkoon.

Mistä tiedän onko klubilla tai esityksessä tilaa?
Krapin verkkokaupassa ja Facebookissa on aina tieto, jos klubi tai esitys on loppuunmyyty. Jos haluat vielä varmistaa asian voit soittaa Krapin vaihteen numeroon 09- 274841

Talon tekniikka:
Lataa lista talon tekniikasta tästä.

Haluaisin tulla esiintymään Pajaan- miten toimin?
Lähetä Pajan isännälle sähköpostia osoitteeseen altti@krapinpaja.fi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Vastaamme mielellämme paja(at)krapinpaja.fi