USEIN KYSYTTYÄ

Mikä on Krapin Paja?
Krapin Paja on yksityinen kulttuuri- tapahtumatalo, jossa järjestetään läpi vuoden erilaisia esityksiä, klubeja ja tapahtumia. Paja toimii läpi vuoden palvellen myös juhla- ja kokousvieraita. Krapin Paja on yhteistyön tulos, jonka toiminnasta vastaavat yhdessä Krapihovi Oy ja Tuusulanjärven tapahtumat Oy.

Käykö teille maksuvälineenä kulttuuri- ja virikesetelit?
Kyllä, liput tulee lunastaa hotelli Krapin vastaanotosta.
Vastaanotossa käy maksuvälineenä E-passi (mobiili), Edenredin mobiilimaksu ja kortti, Smartum kulttuurisetelit, Smartum liikunta-kulttuuriyhdistelmäseteli ja Smartum maksukortti. Hotellin vastaanotto on avoinna ma-la klo 9-20 välillä (juhlakausina- ja pyhinä saattaa olla poikkeuksia).

Miten voi käyttää lahjakorttini?
Lahjakorttipaikat voi varata sähköpostitse paja(at)krapinpaja.fi. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa, liput siis varataan aina sähköpostitse. Varaamme aina pienen kiintiön konserteista myös lahjakorttivieraille, mutta varaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä osa konserteista ja esityksistä myydään ennakkoon loppuun.

Onko Pajassa anniskelua?
Kyllä, koko Paja on anniskelualuetta. Klubi-iltoina vieraita palvelee kaksi baaria. Alakerrassa on pieni viini- ja olutbaari ja yläkerrassa pääbaarimme.

Voiko alaikäinen tulla kuuntelemaan konsertteja?
Kyllä voi, huoltajan kanssa. Alaikäisen on poistuttava konsertin tai esityksen jälkeen.

Onko Paja esteetön ja tarvitseeko avustajani lippua klubille?
Pajan sali on esteetön ja Pajalla on inva-wc. Parvelle ei pyörätuolilla kuitenkaan ikävä kyllä pääse. Avustaja pääsee veloituksetta sisään avustettavan seurassa. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua, avustettavan lippu riittää. Toivomme kuitenkin ilmoitusta avustajalipusta ennen konserttia tai tapahtumaa osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi, jotta osaamme varata myös avustajalle istumapaikan.

Pääsenkö istumaan kaverin kanssa samaan pöytään?
Kyllä! Pajassa on pöytiinohjaus, joten järjestämme seurueelle vierekkäiset paikat. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput yhdellä kertaa helpottamaan pöytäjärjestelyjä. Myös parven paikat on nimetty. Jos liput on ostettu eri aikaan, varausten yhdistämisestä voi laittaa meille sähköpostitse osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi

Miten pääsen Pajalle?
Hyvin =) Julkisilla pääset paikalle näin!
Taksimatka Järvenpäästä Krapille maksaa noin 25-30 euroa ja Keravalta noin 22 euroa.

Onko Pajassa tarjolla ruokaa?
Iltaklubien yhteydessä on myynnissä Krapin liekkileipiä. Liekkileivän voi halutessaan tilata myös ennakkoon verkkokaupastamme. Lisäksi myynnissä on mm. Krapin tapaksia. Tutustu myös Krapihovin illallispöydän tapahtumaetuihin.

Voinko vuokrata Pajan yksityistilaisuuteeni?
Kyllä voit! Ota yhteyttä rohkeasti Krapin myyntipalveluun myynti(at)krapi.fi
Pajan kautta onnistuu myös kaikki ohjelma- ja tuotantopalvelut.

Moneltako ovet avataan ja monelta Paja menee kiinni?
Ovet avataan 1,5 tuntia ennen klubin tai tapahtuman alkua. Ovien aukeamisaika ilmoitetaan aina tapahtuman yhteydessä. Suljemme iltaklubien jälkeen yleensä klo 24.00

Voinko varata liput etukäteen?
Lippuja voi ostaa ennakkoon Krapin verkkokaupasta, hotelli Krapin vastaanotosta tai Pajasta ennen tapahtuman alkua. Yli 10 hengen ryhmille voi tehdä ennakkovarauksen Krapin myyntipalvelun kautta, myynti(at)krapi.fi / 09 274841. Yksittäisiä lippuja ei voi varata ennakkoon.

Mistä tiedän onko klubilla tai esityksessä tilaa?
Krapin verkkokaupassa ja Facebookissa on aina tieto, jos klubi tai esitys on loppuunmyyty. Jos haluat vielä varmistaa asian voit soittaa Krapin vaihteen numeroon 09- 274841.

Haluaisin tulla esiintymään Pajaan- miten toimin?
Lähetä Pajan isännälle sähköpostia osoitteeseen altti@krapinpaja.fi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Vastaamme mielellämme paja(at)krapinpaja.fi