USEIN KYSYTTYÄ

Mikä on Krapin paja?
Paja on kulttuuritalo, jossa järjestetään läpi vuoden erilaisia esityksiä, klubeja ja tapahtumia. Paja toimii läpi vuoden palvellen myös juhla- ja kokousvieraita. Paja on yhteistyön tulos, jonka toiminnasta vastaavat yhdessä Krapi ja Tuusulanjärven tapahtumat Oy.

Onko Pajassa anniskelua?
Kyllä, koko Paja on anniskelualuetta. Klubi-iltoina vieraita palvelee kaksi baaria. Alakerrassa pieni viini- ja olutbaari ja yläkerrassa pääbaarimme.

Voiko alaikäinen tulla kuuntelemaan konsertteja?
Kyllä voi, huoltajan kanssa. Alaikäisen on poistuttava konsertin tai esityksen jälkeen.

Onko Paja esteetön ja tarvitseeko avustajani lippua klubille?
Pajan sali on esteetön ja Pajalla on inva-wc. Parvelle ei pyörätuolilla kuitenkaan ikävä kyllä pääse.  Avustaja pääsee veloituksetta sisään avustettavan seurassa. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua, avustettavan lippu riittää. Toivomme kuitenkin ilmoitusta avustajalipusta ennen konserttia tai taphtumaa osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi, jotta osaamme varata myös avustajalle paikan.

Pääsenkö istumaan kaverin kanssa samaan pöytään?
Kyllä! Pajassa on pöytiinohjaus, joten järjestämme seurueelle vierekkäiset paikat. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput yhdellä kertaa helpottamaan pöytäjärjestelyjä. Myös parven paikat on nimetty. Paikkatoiveen voi laittaa meille sähköpostitse osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi

Miten pääsen Pajalle?
Hyvin 🙂 Julkisilla pääset paikalle näin!
Taksimatka Järvenpäästä Krapille maksaaa noin 20 euroa ja Keravalta noin 15 euroa.

Onko Pajassa tarjolla ruokaa?
Klubien ja esitysten yhteydessä on tarjolla Pajan annos. Annos vaihtelee viikoittain. Lisäksi myynnissä on aina pientä suolaista ja makeaa, esimerkiksi tapaksia ja piirakoita. Tutustu myös Krapihovin illallispöydän tapahtumaetuihin.

Voinko vuokrata Pajan tilaisuuteeni?
Kyllä voit! Ota yhteyttä rohkeasti Krapin myyntipalveluun myynti(at)krapi.fi
Pajan kautta onnistuuu myös kaikki ohjelmapalvelut.

Moneltako ovet avataan ja monelta Paja menee kiinni?
Ovet avataan 1,5/1 tuntia ennen klubin tai tapahtuman alkua. Ovien aukeamisaika ilmoitetaan aina taphtuman yhteydessä. Suljemme iltaklubien jälkeen tilaisuudesta riippuen 24.00/01.00.

Voinko varata liput etukäteen?
Lippuja voi ostaa ennakkoon Krapin verkkokaupasta, hotelli Krapin vastaanotosta tai Pajasta ennen tapahtuman alkua. Yli 10 hengen ryhmille voi tehdä ennakkovarauksen Pajan emännältä tai isännältä: paja(at)krapinpaja.fi tai Krapin myyntipalvelusta, myynti(at)krapi.fi / 09 274841. Yksittäisiä lippuja ei voi varata ennakkoon.

Mistä tiedän onko klubilla tai esityksessä tilaa?
Krapin verkkokaupassa ja Facebookissa on aina tieto, jos klubi tai esitys on loppuunmyyty. Jos haluat vielä varmistaa asian voit soittaa numeroon 09 274841

Talon tekniikka:
Lataa lista talon tekniikasta tästä.

Haluaisin tulla esiintymään Pajaan- miten toimin?
Lähetä Pajan emännälle sähköpostia osoitteeseen anu.uhlenius@krapinpaja.fi. Anu välittää viestin eteenpäin.