kevatspektaakkeli

Stella Polariksen improvisoidut striimiesitykset saavat toivottua jatkoa!  Krapin Pajan lavalta striimattavat Kevätspektaakkelit tuovat vuorovaikutteisen improesityksen sinne missä sinäkin! Osallistu esityksen tekoon ja nautiskele musiikkipitoisesta viihdeherkkupalasta kotisohvalta. Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai ennalta sovittua juonta. Näyttelijät, muusikot ja valosuunnittelijat inspiroituvat tilanteesta ja saavat vaikutteita yleisön ideoista. Näin syntyy tarinoita, jotka ovat hauskoja, koskettavia, jännittäviä ja taatusti ainutlaatuisia! Stella Polariksen kokeneelta esiintyjäkaartilta ei intohimoa, osaamista tai luovuutta puutu. Nämä karismaattiset improvisoijat taitavat naurattamisen ja hetkessä elämisen taidon!

”Esityksiänne olemme kurkku suorana naurunsekaista huutoa päästellen katsoneet. Aivan huippujengiä, mitä rytmitystä ja tarinoita. Ja jännää olla mukana esityksissä, se onnistuu täältä 900 kilometrin päästä hienosti.” (katsojapalaute)

Tule mukaan linjoille ja laitetaan esiintyjät liemeen! Esitykset pe 28.5. klo 19 ( esiintyjinä Teijo Eloranta, Miiko Toiviainen, Annika Poijärvi, Topi Korhonen & Iiro Ollila) ja la 29.5. klo 19 (esiintyjinä Teijo Eloranta, Tiina Pirhonen, Mikko Penttilä,  Jouni Kannisto & Topi Korhonen)