Pajan emännän päiväkirja, 5.8. 2021

Moikka! Elokuu on alkanut Pajalla vaihtelevissa merkeissä.
Heinäkuun lopuksi mullistimme koko puistokonserttipaikoituksen ja mittasimme jokaisen seurueen väliin vähintään 1,5 metrin turvavälin.  Halusimme varmistaa, että välit on riittävät. Voin siis lisätä ansioluettelooni  uuden ansion- elävä turvavälimitta. Kulissipaino sieltä löytyikin jo.

Tällä viikolla myös Unelmien Yön järjestelyt ovat tiivistyneet. Olemme mittailleet paikkoja, suunnitelleet menuta ja ohjelmaa sekä vaanineet sääennustuksia. Välillä on läikähtänyt mielessä kuinka onnekas olen, että saan työkseni suunnitella jollekin Unelmien Yötä.  (Lue linkin takaa mistä Tuusulan kunnan järjestämässä Unelmien Yössä on kyse )
Järjestellessä tulee kyllä väistämättä mieleen, että olisipa ihana itsekin viettää Unelmien Yö 😀
Sama juttu mulle käy usein Pajan keikoilla, kun kohtaan iloisia, poreilevia seurueita ja kuulee poksahduksen, niin pian tulee vesi kielelle ja alkaa itsekin haaveilla keikkaillasta ystävien kanssa.

Erityisen tylsää tällä viikolla on ollut peruutuksien ja siirtojen järjestely syksyn varatuista kokouksista ja tilaisuuksista. Nyt vain toivon kovasti että saamme järjestää loput ulkoilmakonserttimme. (Krapin Pajan kesä 2021) Kylmähiki otsalla odotan  Avin uusia määräyksiä- joudummeko jakamaan puistokonserttialueen 50 hengen lohkoihin? Se tarkoittaisi henkilökunnan määrän triplaamista, wc-tilojen vuokraamista, koko alueen uudelleen järjestelyä ja erityisesti intensiivistä tiedottamista. Olen kyllä päättänyt, että siitäkin selvitään. Lohkomalli on selkeästi rakennettu palvelemaan urheiluareenojen ja -katsomoiden kaltaisia paikkoja.

Meiltä on tiedusteltu tällä viikolla paljon syksyn ohjelmistoamme. Olemme toiveikkaasti rakentaneet syksyn ohjelmiston, mutta nyt kaikki on suurta kysymysmerkkiä. Millä ehdoin pääsemme klubit avaamaan? Ehdot tulevat vääjäämättä vaikuttamaan myös sisältöihin. 

Ensi viikon perjantaina 13.8. on Tuusulan Taiteiden Yö. Se on aina Krapilla erityinen juhlapäivä. Iloisia kohtaamisia, paljon mielenkiintoisia esityksiä ja taidetta. Ja kaiken kruunaa elokuun tummuva tunnelma. ( Taiteiden Yön ohjelma) Järjestämme taiteiden yönä Onnelassa pihatorin, myynnissä on erilaisia herkkuja ruokakojuista, koruja, käsitöitä ja vinyylilevyjä. Impivaaran pihassa nähdään Keski-Uudenmaan teatterin kaksi eri esitystä ja Krapin pihassa esiintyy Ellinoora. (Tutustu koko Krapin alueen Taiteiden Yön ohjelmaan)

Tämän viikon Pajan esitykset ja konsertit ovat Impivaarassa. Tällä viikolla ohjelmisto on juuri sitä, mitä varten lava Impivaaraan rakennettiin. Haluamme tuoda entistä enemmän esille paikallisia eläviä, upeita taitelijoita.
Lavalla nähdään to 5.8. Nukkekaappi esitys, joka on näytelmä Tuusulanjärven taiteilijayhteisöstä ja Saimi Järnefeltin syntymäpäiväjuhlista. Näyttämöllä on kolme upeaa naista- Mira Kivilä, Marika Sampio-Utriainen ja Pinja Hahtola. (Toinen esitys on to 12.8)
Perjantaina 6.8. lavalla on Lauri ja Maija kahdestaan orkesteri. Lauri Hongisto ja Maija Launonen ovat järvenpääläis-lähtöisiä muusikoita ja heidän käsittelyssään 60-70 luvun käännösiskelmät saavat uudenlaisen nosteen.
Liput Impivaaran esityksiin ja konsertteihin tästä

Kaikki järjestyy <3

Hymyillään kasvomaskin takaa kun tavataan!

Anu Pajan emäntä