anu-ja-uuras-pajan-edessä

Mennyt vuosi on ollut yhtä vuoristorataa. Välillä on pitänyt kiristää turvavyötä ja toivoa vain parasta. Nyt vapaus häämöttää, kun yleisötilaisuusrajoitukset poistuivat. Mutta ikävä kyllä Pajan toimintaan tämä purku ei vielä tuonut vapautusta. Meitä koskevat myös ravintolasäädökset, joten vaikka turvavälimääräys on poistettu, saamme lokakuun loppuun saakka ottaa vain 50 % kokonaiskapasiteestista. Emme siis ole voineet lisätä kovasti toivottuja lippuja myyntiin loppusyksylle. Vielä pitää jaksaa, ainakin hetki. Lokakuussa järjestämme suunnitellut klubimme, mutta toistaiseksi siis vain puolella kapasiteetilla.

Koronavuosi ei ole ollut onneksi Pajassa vain huonoja uutisia ja nihkeilyä, sillä todellakin, olen kiljunut myös ilosta kun vuoristorata on lähtenyt rankan ylämäen jälkeen rallatellen iloiseen alamäkeen. Yksi näistä riemunkiljahduksia tuottaneista asioista on se, että Paja saa toimia Vain elämää loppuvuoden jaksojen kuvauspaikkana. Koen suurta ylpeyttä siitä, että saamme kokea yhden Suomen suurimmista viihdeohjelmista lähietäisyydeltä. Ja yllättäen, mielestäni Paja on juuri oikea paikka ohjelman toteuttamiseen- sillä Krapillahan yhdistyy hyvä ruoka, tarinat, musiikkielämykset ja aidot kohtaamiset. Niistähän ohjelmassakin on kyse, ainakin mun mielestä. Krapilla kuvatut jaksot tulevat ”telkkarista” marraskuun loppupuolelta lähtien.

On ollut innostavaa tarttua taas tapahtumatöihin. Viikonloppuna Krapin pihapiirissä kohtasin satoja hymyileviä kasvoja, kun saimme Krapilla toteuttaa Tuusulan kunnan Elonkorjuumarkkinatapahtuman. Nyt työn alla on Krapin Onnelan joulupuisto, josta suunnittelemme koko perheen retkikohdetta adventin ajaksi. 

Olen saanut kaivaa myös kaapin pohjalta juhla-asun, sillä ensi viikon perjantaina 8.10. suuntaamme Altin kanssa Tampere-talolle Music & Media Awardseihin, kun Paja on ehdolla vuoden klubiksi. Jännittävää ja hauskaa! Osaankohan enää edes kävellä korkkareilla? Koska kyllä- nyt on aika nykäistä korkkarit esiin, vaikka vissiin se tanssikielto on vielä voimassa. Mutta voihan sitä muutaman tanssiaskeleen ottaa vaikka matkalla kohti Tamperetta.

vuoden klubi