Marraskuu on mennyt tiiviisti pikkujoulukaden ja joulupuiston valmisteluissa. Joulupuisto avattiin viime viikonloppuna ihanassa pakkassäässä. Joulupuiston tonttumetsä rakennettiin loistavan tiimin kesken. Tarpeistoartesaani Tanja Lundsten on tehnyt käsityönä tonttumetsän mökkien tontut ja monet metsän eläimet. Tanja apureineen loihti metsään myös ihania yksityiskohtia ja koristeita.
(Kuvassa virinistelee savusaunan tonttu)

paja_ja_kuusi

Me Pajan tontut olemme sitten valaisseet, viimeistelleet ja tehneet äänimaailmaa metsään. Tonttumetsä on avoinna Joulupuiston tapahtumapäivinä klo 11-17 ja sinne on vapaa pääsy. Jännittävimmillään se on jo illan hämärtyessä. Impivaaran talossa on myös joulumyymälä, tunnelmallinen tonttunäyttely ja pihalla pieni joulutori, hevosajelua ja jouluarvoituksia. Lue lisää joulupuiston koko ohjelmasta tästä: https://krapinpaja.fi/project/joulupuisto/
Joulupuistossa on käytössä 4.12. alkaen koronapassi yli 16-vuotiaille tapahtumavieraille . 

Viime viikkoina striimikalustosta on myös puhallettu pölyt pois, sillä yhtäkkiä tilanne onkin taas se, että monet yritykset joutuvat muuttamaan live-tilaisuutensa striimeiksi tai perumaan ne kokonaan. Onneksi monien kanssa olemme päässeet myös juhlimaan ja nauttimaan livenäkin.

paja_ja_kuusi

Krapin talonpoika Pekka ylitti jälleen itsensä, kun Pajaan tulla tupsahti 5,5 metrin joulukuusi. Neljä kuusta Paja on historiansa aikana nähnyt, mutta tämä on kyllä komein. Kuusentuoksu tuo ihanan joulumielen. Työlistallemme on ilmestynyt myös uusi työtehtävä, kuusen juottaminen. Se juo kepeästi 10 litraa päivässä.

Toivottavasti nähdään klubeilla ja joulupuistossa!

Kaunista joulunaikaa toivoo, Anu,
Pajan emäntä

P.S
Vielä lahjavinkkinä-
Pajan alkuvuoden ohjelmistoa on julkaistu pe 3.12. iltapäivällä verkkokaupassamme, kurkkaa jos sieltä löytyisi joku sopiva keikka pukinkonttiin.

https://verkkokauppa.krapi.fi/pajaliput.html

näyttelijät_lavalla