Pajan 5-vuotis synttärit lähestyvät. Aika on mennyt kiitämällä- paitsi viimeiset kaksi vuotta. Ne ovat tuntuneet aika pitkiltä. Mutta joka tapauksessa ma 28.2. on kulunut viisi vuotta siitä, kun ensimmäiset vieraat astuivat sisään ja lavalla kuultiin ensimmäiset konsertit. Viime viikkoina olen selannut paljon kuva-arkistoamme. Syy siihen on se, että luottokuvaajamme ja ystävämme Timo Happonen menehtyi joulukuussa. Suru-uutinen oli pysäyttävä. Olemme puhuneet Pajassa paljon Timosta. Hän oli suuri persoona, todellinen musa-diggari ja mukana Pajan rakentamisen alkuvaiheista lähtien. Timo on tallentanut historiaamme kuvin ja jos hän ei olisi tehnyt sitä- meillä ei olisi kovinkaan montaa kuvamuistoa alkutaipaleestamme. Olemme Timolle ikuisesti kiitollisia. Kaipaamme myös hänen kannustavia sanojaan ja intohimoista suhtautumista alueen kulttuurielämään ja sen kehittämiseen. 

Olemme päättäneet tehdä Pajaan Timon pöydän, johon tulee kollaasi hänen ottamia kuvia vuosien varrelta. Kun satutte istahtamaan sen äärelle klubilla, nostakaa malja Timolle, musiikille ja Tuusulanjärven alueen kulttuurielämälle.

Tämän kuvan Timo on napannut juuri ennen kun Pajan ovet avattiin 28.2. 2017. Nostimme maljan ja totesimme että nyt mennään.

paja_ja_kuusi

Odotamme jo kovasti että voimme taas kohdata Pajassa. Kevätohjelmistossamme on upeita konsertteja ja esityksiä. Tervetuloa nauttimaan kanssamme kulttuurista ja elämästä <3
https://verkkokauppa.krapi.fi/pajaliput.html

Anu
Pajan emäntä

Sami-hurmerinta-krapin-pajan ensimmäisellä-klubilla