Paja band akustisesti krapin pihalla

Moikka! On vaikeaa pukea sanoiksi, minkälaista on tällä hetkellä järjestää yleisötilaisuuksia tai suunnitella tulevaisuutta viikkoa enempää eteenpäin. Vuoroin olen kokenut hämmennystä, kiukkua ja epätoivoa sekä koko kulttuuri- ja tapahtuma-alan että Pajan puolesta. Toisina päivinä olen liikuttunut ja saanut lisää tsemppiä Pajan ystävien ja vieraiden palautteista ja tuesta. Omaan käsitykseen suomalaisesta yhteiskunnasta ja yhdenvertaisuudesta ei asetu millään se tosi asia, että alaamme kohdellaan eriarvoisesti. Olemme keskellä kummallista viranomaisten ja päättäjien valtapeliä, jossa kukaan ei halua ottaa vastuuta.
Joka tapauksessa tässä mennään kohti viikonlopun viimeisiä kesäkonsertteja luottavaisin mielin. Meillä on toimiva ja terveysturvallinen konsepti ja iloitsen että saan vielä kaksi kertaa tänä kesänä nauttia musiikista ja kesäkonserttien tunnelmasta. Tänään yhdessä Teemun ja Mikon kanssa valmistelimme nurmialueen priimakuntoon konsertteja varten. 
Noita pöllejä hilatessa on muuten kesän aikana haba kasvanut.

Yleensä nautin syksyn tulosta, kirpeistä keleistä ja elokuun iltojen tunnelmasta. Syksyisin saan uusia ideoita, innostun ja tartun tarmokkkaasti asioihin. Syksyssä on aina ripaus sitä samaa jännitystä, jota lapsena koki kun leikki taskulamppujen kanssa rofea ja polea. Nyt odotan syksyä mietteliäästi, en haluaisi luopua kesän vapaudesta. Syksy on jälleen meille tapahtumajärjestäjille, esiintyjille ja alan freelancereille täysin sumun peitossa. Mitä voi järjestää ja millä ehdoin?

Jos murehdin Pajan tulevia tapahtumia, niin murehdin myös loppuvuotta ja Suomen tulevaisuutta. Nyt tarvittaisiin sydämen sivistystä, tasa-arvoa ja tukea. Kulttuuria, taidetta ja yhteisöjä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Anu, Pajan emäntä

Lippuja Krapin Pajan puistokonsetteihin voi ostaa Krapin verkkokaupasta https://verkkokauppa.krapi.fi/puistokonsertit.html

Altti soittaa kitaraa