anssi-kela-tulee-krapin-pajalle-keväällä-2023

anssi kela

to 6.4. klo 20.00

PAJAN KLUBI – LIPUT 35,00€ (OVET 18.30)

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Hän edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Anssi Kela tunnetaan myös loputtomasta luovuudestaan, joka näkyy itse musiikin lisäksi esimerkiksi mestarillisena sisällöntuotantona sosiaalisessa mediassa sekä spesiaalien keikkakonseptien muodossa.

Anssi Kelan tuorein single Revontulet ilmestyi keväällä 2022. Sitä ennen hän ehti tehdä loppuunmyydyn ”Mun täytyy kävellä näin” -elämäkertakonserttien kiertueen ympäri Suomea, oli mukana Vain elämää -suosikkisarjan All Stars -kaudella ja julkaisi Syke-elokuva: Hätätilan tunnusbiisin Sut puhallan pois.