erja lyytinen

to 30.6. klo 19.00 

PAJAN PUISTOKONSERTTI – LIPUT 32,00 € (portit auki klo 17.30)

Erja Lyytinen yhdistää soitossaan bluesia, rockia, jazzia ja progressiivisia sävyjä ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan kotimaassaan sekä ulkomailla. Vuonna 2017 Lyytinen äänestettiin ensimmäisenä suomalaisena vuoden parhaaksi blues-kitaristiksi European Blues Awards -äänestyksessä. Lyytinen myös esiintyi televisiossa MTV3:n Tähdet, Tähdet-ohjelmassa. Huhtikuussa 2019 ilmestyi albumi Another World, jolla yhdistyy vaikutteita niin bluesista, rockista, popista, funkista kuin progressiivisesta rockistakin. Erja Lyytisen omaelämäkerta Blueskuningatar ilmestyi syksyllä 2019. 

ARVOISA KONSERTTIVIERAS
Noudatamme konserteissa voimassaolevia viranomaisten suosituksia ja ohjeita yleisötilaisuuksien järjestämiseen liittyen. Lähetämme jokaiselle lipunostaneelle infokirjeen ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan tarkemmin järjestelyistä. Jokaiselle vieraalle on oma nimetty istumapaikka.
Välttääksesi jonoja, voit tehdä juoma- ja evästilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme.

Alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa. 

Ostetut liput lunastetaan takaisin, jos viranomaisten määräykset kieltävät tapahtuman järjestämisen. Jos viranomaisten määräyksestä tapahtuman yleisökapasiteettia joudutaan pienentämään, lippupalautukset tehdään ostojärjestyksessä, viimeisestä ostosta lähtien.