Saimaa tulee Krapin Pajalle keväällä 2024

Terapian tarpeessa, tottakai! Osa 3

To 10.10. klo 19.00

PAJAN TEATTERIKLUBI – LIPUT 32,00 € (OVET 18.00)

Suuren suosion saaneet Terapian tarpeessa (110 esitystä) ja Terapian tarpeessa jälleen (100 esitystä) musiikkikomediat saavat syksyllä 2024 jatkoa.

Trilogian kolmannessa osassa Kaisa Alahämärä (Pauliina Hukkanen) on kadottanut kännykkänsä ja sen mukana myös otteen omasta identiteetistään. Elämä on suorastaan suistunut radaltaan.

Aila Sydänvalo (Miia Nuutila) rientää apuun ja hänen omintakeinen, terapeuttinen otteensa sysää naiset kohti hulvattomia tilanteita ja oivalluksia. Kaisa tekee aikamatkan nuoruuteen, mutta pystyykö hän palaamaan sieltä enää takaisin? Mihin Kaisan kännykkä katosi ja kuka varasti identiteetin? Myös Ailan kupla puhkeaa ja tuo mukanaan tunteiden ryöpyn. Onko hänen terapeutin koulutuksensa riittävä elämässä selviytymiseen, jossa Ailan miesystävän bonuslapset ovat arjen ilo ja kauhu. Kuka kuuntelee terapeuttia, ellei asiakas? Tämä musiikkikomedia tarjoaa paitsi hulvatonta huumoria myös pohdintaa siitä, miten tärkeää on pysähtyä hetkeksi, arvostaa omaa itseään ja nauttia elämästä!

Käsikirjoitus Sari Havas
Ohjaus Seppo Halttunen
Lavalla Miia Nuutila ja Pauliina Hukkanen
Musiikit Raine Ampuja
Esityksen kesto n. 2h väliaikoineen