Krapin puistokonserttien UKK

* Mitä jos sataa?
Pukeudu säänmukaisesti, sillä katsomoaluetta ei ole katettu. Konsertti järjestetään myös sateella. Ennen konserttia ja konsertin jälkeen sateenvarjoja saa käyttää, mutta konsertin aikana sateenvarjojen käyttäminen on näkyvyyden vuoksi kielletty. Krapilla on myynnissä myös kertakäyttösadetakkeja, jos oma kotiin.

* Miksi lipussa on sisääntuloaika? Pitääkö sitä noudattaa?
Vieraiden sisääntuloa on porrastettu koronaturvallisuuden vuoksi, näin vältämme ruuhkat ja jonot. Toivomme siis, että saavut ajoissa sisääntuloaikaa noudattaen. Jos kuitenkin myöhästyt tai Sinulle tulee este, et menetä paikkojasi, vakka et tulisikaan merkityllä sisääntuloajallasi.

* Onko minulla istumapaikka?
Kyllä, kaikilla lipunostaneilla on oma istumapaikka. Istumapaikat laitetaan ostojärjestyksen mukaisesti.

* Milloin puistokonserttien piknik-eväät pitää viimeistään tilata?
Arkikonsertteja edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä ja lauantai konsertteja varten edeltävänä perjantaina viimeistään klo 16.00

* Mistä tiedän missä istun?
Olemme nimenneet paikat etukäteen ostojärjestyksen mukaan. Olemme Sinua vastassa tuloportilla (hotellin edessä) ja ohjaamme Sinut paikallesi.

* Ystävillämme on myös liput- pääsemmekö vierekkäin?
Yritämme toteuttaa vieraidemme toiveet, laita siis viestiä tapahtumat@krapi.fi osoitteeseen, jos toivot vierekkäisiä paikkoja. Toki kaikista yksinkertaisinta on, että koko seurueen liput ostetaan yhdellä kertaa, näin paikat ovat automaattisesti vierekkäin.

* Onko konserteissa myynnissä ruokaa?
Myymme illallislippupaketteja konsertteihin Krapihoviin.
Verkkokaupassa on myös ennakkoon myynnissä piknikkasseja konserttialueella nautittavaksi. https://verkkokauppa.krapi.fi/
Myös Krapin kesäravintola Mankeli palvelee samassa pihapiirissä. Mankeliin suosittelemme ennakkoon pöytävarausta,p. 09-274841.
Konserteissa on myynnissä myös pientä purtavaa.

* Voiko iltaa jatkaa alueella konsertin jälkeen?
Krapin Paja ja ravintola Mankeli palvelevat konserttivieraita myös konsertin jälkeen. Korona- rajoitukset vaikuttavat tällä hetkellä aukioloaikoihin, joten aukiolot kannattaa tarkistaa vielä lähempänä tapahtumaa. Lähetämme myös kaikille lipunostaneille noin viikkoa ennen tapahtumaa infokirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin konserttijärjestelyistä ja ravintoloiden aukoloajoista.

* Miten tapahtuman Covid-19 turvallisuudesta on huolehdittu?
Vieraiden sisääntuloaikoja on porrastettu, jotta ruuhkat ja jonot vältetään
-Muistutamme vieraitamme käsihygienista kyltein ja kuulutuksin
-Jokaiselle vieraalle on oma istumapaikka
-Seurueiden välissä on tarvittava turvaväli, juomia voi tilata ennakkoon omalle paikalle ja konsertin aikana tekstiviestillä omalle paikalle.
– Alueella on myös useampi myyntipiste.
– Lähetämme kaikille vieraille noin viikkoa ennen tapahtumaa infokirjeen, jossa kerrotaan konsertin järjestelyistä.
– Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia
– Tapahtumissa on henkilökuntaamme ja järjestyksenvalvojia auttamassa kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

* Voinko tuoda omat eväät?
Krapi on anniskelu- ja ravintola-aluetta, joten omia eväiden alueelle ei voi tuoda.

* Voinko tuoda oman vesipullon?
Konserttialueella on tarjolla vettä useassa pisteessä, mutta myös oman vesipullon tuominen alueelle on sallittua.

* Onko tapahtuma loppuunmyyty, jos verkkokaupasta ei saa lippuja?
Verkkokaupassa ja ohjemistosivuillamme näkyy, onko tapahtuma loppuunmyyty vai loppuunvarattu. Jos se on loppuunmyyty, lippuja ei enää ole. Loppuunvaratuissa konserteissa, voit halutessasi ilmoittautua jonoon. Tässä tapauksessa laita vietsiä tapahtumat(at)krapi.fi

* Minulla on lahjakortti, miten toimin?
Laita meille varaus sähköpostiin paja(at)krapinpaja.fi. Huomioithan, että osa konserteista voi olla loppuunmyytyjä. Jokaiseen konserttiin on kuitenkin varattu oma kiintiö myös lahjakortiilaisille, mutta myös kiintiö saattaa olla täynnä.

* Minulla on kausikortti, miten toimin?
Laita meille varaus sähköpostiin paja(at)krapinpaja.fi. Huomioithan, että osa konserteista voi olla loppuunmyytyjä. Jokaiseen konserttiin on kuitenkin varattu oma kiintiö myös kausikorttilaisille, mutta myös kiintiö saattaa olla täynnä.

* Tarvitsen avustajan, pitääkö avustajalla olla lippu?
Avustaja pääsee tapahtumiimme veloituksetta, toivomme kuitenkin että ilmoitat avustajapaikasta meille sähköpostitse tapahtumat(at)krapi.fi.

* Onko konserttialue esteetön?
Kyllä on. Ilmoitathan kuitenkin meille etukäteen, jos tarvitset pyörätuolipaikan, sähköpostitse tapahtumat(at)krapi.fi

* Voinko maksaa lippuni kulttuuriseteleillä/ -kortilla
Kyllä, mutta liput tulee lunastaa hotelli Krapin vastaanotosta. Tarkista vastaanoton aukioloaoika joko sähköpostitse tapahtumat(at)krapi.fi tai soittamalla numeroon 09-274841

* Onko lippuja myynnissä portilla ennen tapahtumaa?
Ei ole. Emme avaa porttimyyntiä turvallisuuden vuoksi. Jos lippuja on saatavilla, ne voi ostaa verkkokaupan kautta tapahtumaan saakka. .

* Saako konserteissa tanssia ja mennä lavan eteen.
Tämän hetkisten viranomaisten sääntöjen ja suositusten mukaisesti jokaisen tulee seurata konserttia omalta paikaltaan. Toki omalla paikallaan saa tanssia, huomioithan kuitenkin myös kanssavieraat takanasi.

* Miten pääsen Krapille?
Matkaa Järvenpään keskustasta Krapille on noin 8 kilometriä ja Keravan keskustasta noin 5 kilometriä. Taksi maksaa Järvenpäästä noin 22 € ja Keravalta 18 €.
Hyökännummi- Järvenpää- Tuusula välillä kulkee HSL-bussi linja 665, jolla pääset Krapihovin eteen.

Keravan juna-asemalta Krapille pääsee HSL-bussi linjalla 641, jää pois Kirkonkylän koulun pysäkillä. Matkaa Krapille on pysäkiltä noin 100 metriä.

* Etkö löytänyt vastausta kysymykseen?
Laita meille viestiä tapahtumat(at)krapi.fi, vastaamme mielellämme.

* Onko konserttien ajan mahdollisuus majoittua?
On kyllä, Hotelli Krapi tarjoaa majoitusta ja erilaisia Puistokonserttimajoituspaketteja sekä Krapin että Krapin Onnelan alueella. Huonevaraukset ja puistokonserttimajoituspaketit löydät Krapin online-varaamosta : linkki onlinevaraamoon https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsKrapi