Krapin Pajan TAPAHTUMIEN TERVEYSTURVALLISUUSKÄYTÄNNÖT

Hyvät Pajan vieraat! Tuusulan alue on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen ja sen mukaiset ravintolarajoitukset astuvat voimaan pe 22.10. 2021.
https://stm.fi/-/ravitsemisliikkeiden-rajoituksiin-muutoksia-etela-pohjanmaalla-ja-koko-uudellamaalla-otetaan-kayttoon-ravintolarajoitukset

Krapin Paja ottaa koronapassin käyttöön toistaiseksi perjantaista 22.10. 2021 alkaen. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus.  www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Sovelluksesta vastaa THL.
Palautamme lippurahat niille vieraille, jotka mahdollisesti eivät halua tai voi osallistua tapahtumaan tai konserttiin. Tässä tilanteessa, laita meille lipputiedot ja tilinumerosi osoitteeseen paja(at)krapinpaja.fi
Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä ja seuraamme tiiviisti myös koronapassikeskustelua.
Lähetämme jokaiselle tilaisuuksiimme lipunostaneelle sähköpostitse infokirjeen liittyen järjestelyihin noin 5-7 päivää ennen tapahtumaa. Kerromme kirjeessä, jos terveysturvallisuuteen tulee jotakin uusia huomioita tai käytäntöjä.
Vastaamme miellämme kaikkiin kysymyksiin, paja(at)krapinpaja.fi

-Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet karanteenissa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
-Lippuja konsertteihin myydään ainoastaan ennakkoon. Näin vältetään lipunmyynnin ruuhkautuminen. Liput voi ostaa ennakkoon verkkokaupastamme tai hotelli Krapin vastaanotosta.
– Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa tapahtumissamme, sekä ulko- että sisätiloissa.
– Ruuhkien välttämiseksi vieraiden saapumista on porrastettu. Lippuja on myyty kahteen eri tuloaikaan.
– Jokaiselle lipunostaneelle on oma merkitty paikka. Pajan henkilökunta ohjaa vieraat omille paikoilleen.
– Lippujen myynti ennakkoon ja paikkojen merkitseminen varmistaa sen, että tarvittaessa Krapin Paja voi olla yhteydessä lipunostaneisiin.
– Juomia ja eväitä voi ostaa ennakkoon verkkokaupassamme.  Ostetut tuotteet toimitetaan valmiiksi paikalle. Ennakkomyynnillä vältetään myyntipisteiden ruuhkautumista.
– Olemme tehostaneet siivousta sekä laadullisesti että määrällisesti. Kosketuspinnat kuten ovenkahvat, kaiteet, pöytäpinnat, tiskit ja maksupäätteet ovat erityisen huomion kohteena. Myös wc-tilojen puhtaanapitoa on tehostettu.
– Käsienpesu- ja käsidesipisteitä on riittävästi hyvästä käsihygienista huolehtimiseen.
– Jokaiselle linpunostaneelle lähetetään sähköpostitse ennakkoon tervetuloa-kirje, jossa kerrotaan miten voi toimia turvallisesti ja muut huomioon ottaen.
– Suosittelemme nauttimaan, tanssimaan ja filistelemään vain omalla paikalla.
– Noudatamme konsertissa Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Lue ohje täältä

Krapin Pajan ohjeistus on päivitetty 24.9. 2021 Aluehallintoviraston määräysten ja Keusoten tapahtumajärjestäjille annettujen suositusten mukaisesti.