Krapin Pajan puistokonserttien turvallisuusohje

– Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita (Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus).

-Lippuja konsertteihin myydään ainoastaan ennakkoon. Näin vältetään lipunmyynnin ruuhkautuminen. Liput voi ostaa ennakkoon verkkokaupastamme tai hotelli Krapin vastaanotosta.

– Ruuhkien välttämiseksi konserttialueelle saavuttaessa vieraiden saapumista porrastetaan. Lippuja myydään kahteen eri tuloaikaan klo 17-17.45 ja 18-18.45.

-Jokaiselle lipunostaneelle on oma merkitty paikka. Lipuntarkastajat ja alueopastajat ohjaavat asiakkaat omille paikoilleen.

-Merkityt paikat ovat vähintään 1,5 metrin etäisyydellä toisistaan.

– Lippujen myynti ennakkoon ja paikkojen merkitseminen varmistaa sen, että tarvittaessa Krapin Paja voi olla yhteydessä lipunostaneisiin.

– Juomia ja eväitä voi ostaa ennakkoon verkkokaupassamme.  Ostetut tuotteet toimitetaan valmiiksi paikalle. Näin vältetään myyntipisteiden ruuhkautumista.

-Kaikki Krapin pihapiirin Wc-tilat ovat konserttivieraiden käytössä, näin vältetään WC-tilojen ruuhkautumisia. Wc-tilojen pinnat ja oven kahvat puhdistetaan kahden tunnin välein tai tarvittaessa useammin.

-Käsienpesu- ja käsidesipisteitä on alueella riittävästi hyvästä käsihygienista huolehtimiseen.

– Jokaiselle linpunostaneelle lähetetään sähköpostitse ennakkoon tervetuloa-kirje, jossa kerrotaan miten tapahtuma-alueella voi toimia turvallisesti ja muut huomioon ottaen.

– Tapahtuman aikana myös esiintymislavalta kuulutetaan ja muistutetaan tapahtuman turvallisuusohjeista

-Opasteita on myös tapahtuma-alueella muistuttamassa turvallisuudesta.

– Noudatamme konsertissa Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Lue ohje täältä: