Oi kevättä – oi vappua!

Tänä keväänä olen alkanut pitää jälleen kiitollisuuspäiväkirjaa. Synkkinä maailman aikoina, putoan välillä todella syviin vesiin ja olen huomannut, että pitämällä mielessä arjen hyvät asiat, olo helpottaa. Se antaa toivoa, voimaa uskoa hyvään ja kestää maailman huonot uutiset.

Yksi kiitollisuuden aihe ovat vieraamme, jotka ovat palanneet Pajalle- esiintyjät ja yleisö. Kevään aikana on ollut monta hienoa keikkaa ja kohtaamista. Yritysten tilaisuudet, virkistyspäivät ja juhlat ovat jälleen alkaneet. Ihmiset ovat kokoontuneet, nauraneet ja nauttineet. Ihanaa!

Samalla vatsan pohjaa jo kutkuttaa sillä kesäkausi jo kolkuttaa ovella ja pääsemme järjestämään puistokonserttejamme. Puistokonsertit alkavat kesäkuun lopussa ja konserttikesämme huipentuu uuteen festivaaliimme, Krapin puutarhajuhliin elokuussa.

Vappu on aina ollut yksi suosikkijuhlistani. Lapsena vappu tarkoitti konkreettisesti kevään alkua, -sain pukea juhlapäivänä mekon ja valkoiset sukkahousut ja lähteä höpsöttelemään vapputorille. Vappu on minulle myös rakkauden juhla, sillä menimme Altin kanssa naimisiin vapun aatonaattona 2006. Aaton aattona juhlittiin häitä, vappuaattona ensi-iltaa ja vappupäivänä oli esitys. Vappuperinteenämme oli vuosikausia Järvenpään teatterin ravintola Swengissä esitetyt teatterikonsertit. Niihin liittyy rakkaita muistoja, ystäviä ja juhlahumua. Nyt kun Swengiä ei enää ole, olemme pitäneet Pajassa vappuperinteitämme yllä. Tänä vappuna Altti on päässyt oman unelmansa äärelle, kun Pajassa soi The Who biisit. Luvassa on siis meille taas ikimuistoinen juhla, päiväkirjaan tulee taas yksi merkintä – Altti pääsee toteuttamaan yhden unelmistaan.

Rakkautta vappuun!

Anu

pajan emäntä

*

Pajan klubilla la 30.4. klo 21 Who is who
https://verkkokauppa.krapi.fi/pajaliput/whoiswho3.html

Pajan puistokonsertit Krapin pihassa 30.6.-13.8.
https://verkkokauppa.krapi.fi/puistokonsertit.html

Krapin puutarhajuhlat pe 19.8-20.8.
https://krapinpaja.fi/puutarhajuhlat2022/

Who_is_Who_vappuna_Krapin_Pajalla